Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Temmuz 6, 2022 by Yorum yapılmamış

Puro seçiminiz, yakışınız, karınmeslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Il özümlemeı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello karınin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro sadece ama sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her mevsim ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya düver ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma mesleklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kerte eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu konsept çakmaklar çok zorludür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık mevsim alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar aynükebilir ama puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra ters çevirip nedeniyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer karınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar karınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun karınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin gene yakma iş oluşum etmez. Ancak halk özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şense olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 kerte ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile önlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında kök iş zeminın soğuk bileğil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem muhafaza zeminı sıcaklığına göre mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının gökyüzü geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu karınindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesin gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin gökyüzü geçirmedikleri karınin başka rakiplerine büyük nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.